x
Thesportsnewz
Uncategorized

Senegal zit Egypte dwars; ook Ghana, Kameroen, Marokko en Tunesië naar WK

Senegal zit Egypte dwars; ook Ghana, Kameroen, Marokko en Tunesië naar WK
  • PublishedMarch 30, 2022

Voor Egypte miste van elf meter onder anderen Salah zelf, de grote ster van Liverpool zette daarmee de toon voor de rest van de dramatische serie. Mede daardoor kon zijn ploeggenoot Sadio Mané even later namens de opponent voor de beslissing zorgen.Senegal won het duel na reguliere speeltijd met 1-0, dankzij een doelpunt van Boulaye Dia. Egypte had op eigen veld met dezelfde cijfers gewonnen. Daardoor werd de verlening noodzakelijk, waarin niet meer werd gescoord.Ghana schakelt Nigeria uitGhana heeft zich geplaatst voor het wereldkampioenschap voetbal, dat eind dit jaar in Qatar wordt gespeeld. Het Afrikaanse land had in de play-offs voldoende aan het gelijkspel tegen Nigeria (1-1), nadat het thuis niet verder was gekomen dan 0-0. In de Afrikaanse zone geldt in dit soort gevallen nog de regel dat uitdoelpunten dan de doorslag geven.Ghana ten …
Lees verder…….

Written By
Larry