x
Thesportsnewz
Uncategorized

Oud-voetballers als Lothar Matthäus en Cafu assisteren bij loting WK

Oud-voetballers als Lothar Matthäus en Cafu assisteren bij loting WK
  • PublishedMarch 31, 2022

De FIFA liet weten dat het gaat om de Duitser Lothar Matthäus, de Braziliaan Cafu, de Qatarees Adel Ahmed Malallah, de Iraniër Ali Daei, de Serviër Bora Milutinovic, de Nigeriaan Jay-Jay Okocha, de Algerijn Rabah Madjer en de Australiër Tim Cahill.De sterren moeten de balletjes uit de vier potten halen om zo de acht groepen te vormen.Er was voor deze interlandperiode nog een klein kansje voor Oranje om voor de WK-loting komende vrijdag in Qatar door te dringen tot pot 1 en daarmee sterke landen als Brazilië, Spanje, België en Frankrijk te ontlopen. Daarvoor had Oranje sowieso beide oefeninterlands in deze interlandperiode moeten winnen en Portugal het WK mis moeten lopen. Dat bebeurde niet.Onderstaande landen zijn al zeker van hun plaatsje. Er zijn nog vijf WK-tickets te …
Lees verder…….

Written By
Brandy