x
Thesportsnewz
Uncategorized

Voormalig darter Ted Hankey aangeklaagd voor seksueel misbruik

Voormalig darter Ted Hankey aangeklaagd voor seksueel misbruik
  • PublishedApril 1, 2022

De Engelse politie heeft aangegeven een 54-jarige persoon te hebben aangeklaagd in verband met een incident dat afgelopen september heeft plaatsgevonden. Hankey is inmiddels op borgtocht vrijgelaten en moet op woensdag 6 april voor de rechtbank verschijnen. De politie meldt dat ze voldoende bewijzen ziet voor een zaak.The Count wist in zijn carrière tweemaal het wereldkampioenschap op Lakeside te winnen. In 2000 en 2009 was hij de beste bij de BDO.Telesport nieuwsbriefDagelijks het belangrijkste sportnieuws, uitslagen, analyses en interviews.Ongeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.Lees hier ons privacybeleid.
Lees verder…….

Written By
Larry