x
Thesportsnewz
Uncategorized

Danny Jansen stunt en wint eerste PDC-rankingtitel

Danny Jansen stunt en wint eerste PDC-rankingtitel
  • PublishedApril 2, 2022

Jansen begon het toernooi met een 6-2 overwinning op Radek Szaganksi, daarna boekte hij benauwde, maar knappe zeges op William O’Connor (6-5), Peter Wright (6-5), Krzysztof Ratajski (6-5), Chris Dobey (6-4) en Dave Chisnall (7-6).Dat er een verrassende winnaar zou komen, stond voor de finale al vast. Want ook de andere finalist, Andrew Gilding, had nog nooit een Players Championship-titel gewonnen. Jansen rekende in de eindstrijd uiteindelijk met 8-6 af met Gilding.Jansen is de huidige nummer 108 van de wereld en pas enkele maanden professioneel darter. Vorig jaar wist hij een PDC Tour Card te bemachtigen. Met zijn toernooizege in het Engelse Barnsley mag de jonge darter een slordige 15.000 euro op zijn rekening bijschrijven.Telesport nieuwsbriefDagelijks het belangrijkste sportnieuws, uitslagen, analyses en interviews.Ongeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.Lees hier ons pr …
Lees verder…….

Written By
Larry