x
Thesportsnewz
Uncategorized

Tennistiener Alcaraz bevestigt status als supertalent met eerste masterstitel

Tennistiener Alcaraz bevestigt status als supertalent met eerste masterstitel
  • PublishedApril 4, 2022

De tennistoekomst voor Carlos Alcaraz ziet er stralend uit. De pas 18-jarige Spanjaard heeft in Miami zijn eerste masterstitel veroverd door de Noor Casper Ruud met 7-5, 6-4 te verslaan in de finale.Alcaraz is daarmee de op twee na jongste tennisser ooit die een masterstitel op zijn naam schrijft. Alleen Michael Chang (1990 in Toronto) en Rafael Nadal (2005 in Monte Carlo) waren jonger toen ze een toernooi wonnen uit deze prestigieuze categorie, die net onder de grandslamtoernooien zit. Alcaraz, die naar de elfde plaats op de wereldranglijst stijgt, haalde eerder deze maand al de halve finales in Indian Wells (ook een masterstoernooi) en deed er in Miami een schepje bovenop door de …
Lees verder…….

Written By
Sky