x
Thesportsnewz
Uncategorized

Tiger Woods herstelt zich en haalt de ’cut’ op Masters

Tiger Woods herstelt zich en haalt de ’cut’ op Masters
  • PublishedApril 9, 2022

Met een totaal van 145 slagen staat hij in de subtop, maar in ieder geval aan de goede kant van de ’cut’.De 46-jarige Woods begon ronduit slecht aan de tweede dag van zijn 24e deelname aan The Masters. Op de eerste vijf holes sloeg hij vier bogeys. Pas met een birdie op baan acht herstelde hij zich een beetje. Hij sloeg in totaal zes bogeys, maar ook vier birdies.Woods liep op de ’back nine’ af en toe moeizaam, maar zijn spel werd beter in het tweede deel van de baan. De golfer had ruim dertien maanden geleden een zwaar auto-ongeluk en liep daarbij ernstig letsel aan zijn rechterbeen op.Telesport nieuwsbriefDagelijks het belangrijkste sportnieuws, uitslagen, analyses en interviews.Ongeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.Lees hier ons privacybeleid. …
Lees verder…….

Written By
Larry