x
Thesportsnewz
Uncategorized

Verstoorde voorbereiding Pogacar richting Luik-Bastenaken-Luik

Verstoorde voorbereiding Pogacar richting Luik-Bastenaken-Luik
  • PublishedApril 22, 2022

De Sloveense favoriet vloog donderdagochtend samen met zijn verloofde Urska Zigart (25) naar thuisland Slovenië, nadat zij slecht nieuws uit familiekring had gekregen.Ze keken er beiden enorm naar uit, Tadej Pogacar en Urska Zigart. Nadat ze woensdag de Waalse Pijl hadden gereden, stond ook Luik-Bastenaken-Luik op het programma voor het Sloveense wielerkoppel. Pogacar start er als uittredend winnaar als topfavoriet, Zigart is knecht bij Team BikeExchange. Maar door familiare omstandigheden vloog Zigart deze morgen naar Slovenië. Zowel UAE Team Emirates als Team BikeExchange willen alleen kwijt dat het gaat om familiale omstandigheden. De moeder van Zigart heeft kanker, maar het is niet duidelijk of dat er nu iets mee te maken heeft. Ze hadden wel al hun geplande trouwdag uitgesteld door haar zie …
Lees verder…….

Written By
Larry