x
Thesportsnewz
Uncategorized

Winnende Van de Zandschulp hoopt in München het spoor van Verkerk te vinden

Winnende Van de Zandschulp hoopt in München het spoor van Verkerk te vinden
  • PublishedApril 27, 2022

Op het Duitse graveltoernooi, waar Martin Verkerk in 2004 de finale haalde, was Van de Zandschulp de beste op de belangrijke momenten.De Veenendaler verspeelde in de eerste set weliswaar een 2-0, 40-15 voorsprong, maar hield in de tiebreak ondanks een achterstand zijn hoofd koel. Beiden in 2021 doorgebroken De pas twintigjarige Nakashima beleefde net als de 26-jarige Van de Zandschulp in 2021 zijn doorbraak door twee ATP-finales te halen (in Atlanta en Los Cabos). De Amerikaanse nummer 76 van de wereld brak de Nederlander direct in de tweede set, maar drukte niet door. Van de Zandschulp, vorig jaar kwartfinalist op de US Open, herstelde in de van beide kanten rommelige set (vijf servicebreaks in totaal) de schade. Hij plaatste vervolgens op 3-2 de definitieve …
Lees verder…….

Written By
Sky