x
Thesportsnewz
Uncategorized

Ron Jans niet te spreken over verhitte derby: ’Cerny krijgt een klap van een supporter’

Ron Jans niet te spreken over verhitte derby: ’Cerny krijgt een klap van een supporter’
  • PublishedMay 1, 2022

PremiumHet beste van De TelegraafDoor Jeroen Kapteijns2 uur geleden in VOETBALKopieer naar clipboardHet opstootje in de slotfase.Ⓒ ProShotsALMELO – Na de tumultueus verlopen Twentse derby tussen Heracles Almelo en FC Twente heeft de politie een Almelose supporter aangehouden voor het uitdelen van een klap aan FC Twente-speler Vaclav Cerny. Dat gebeurde aan het einde van de wedstrijd bij een opstootje in de buurt van de boarding waar supporters van de thuisploeg overheen hingen. Eerder op de avond had Heracles-directeur Rob Toussaint al zijn excuses aangeboden aan FC Twente en Cerny voor het incident.
Lees verder…….

Written By
Brandy