x
Thesportsnewz
Uncategorized

Van de Zandschulp voor de eerste keer naar ATP-finale na zege op Kecmanovic

Van de Zandschulp voor de eerste keer naar ATP-finale na zege op Kecmanovic
  • PublishedMay 1, 2022

Het is de eerste keer in zijn loopbaan dat Van de Zandschulp de finale van een ATP-toernooi heeft gehaald. Na de overwinning op Kecmanovic lonkt een plek in de topdertig.Van de Zandschulp is bovendien de eerste Nederlandse ATP-finalist sinds Robin Haase in 2016. Zware dobber Tegen Kecmanovic ging het een stuk minder gemakkelijk dan tegen Casper Ruud, die door Van de Zandschulp van de baan werd geslagen in de kwartfinale. De Servische tegenstander van vandaag bleek erg taai. Het leverde een lang en spannend duel op. Het was in de eerste fase van de wedstrijd zoeken voor Van de Zandschulp. Op 1-0 verloor hij meteen zijn eigen service. Pas in derde game leek Van de Zandschulp wat ritme te vinden en brak hij Kecmanovic wee …
Lees verder…….

Written By
Sky