x
Thesportsnewz
Uncategorized

LIVE: Nadal breekt twee keer en pakt eerste set tegen Djokovic op Roland Garros

LIVE: Nadal breekt twee keer en pakt eerste set tegen Djokovic op Roland Garros
  • PublishedJune 1, 2022

Na een spektakelstuk van meer dan vier uur heeft Rafael Nadal de 59ste ontmoeting met Novak Djokovic in winst omgezet. In de kwartfinales van Roland Garros was de Spanjaard de Serviër in vier sets de baas, 6-2, 4-6, 6-2, 7-6 (4).De eerste game voorspelde al dat het een slopende partij zou gaan worden die bol zou staan van flink wat vuurwerk. Na elf minuten en bij de derde breakkans had Nadal de eerste break van de wedstrijd te pakken. In de vijfde game flikte de Spanjaard dat kunstje nog een keer en mocht hij even later bij een stand van 5-2 gaan serveren voor de eerste set. Djokovic stribbelde nog wat tegen, …
Lees verder…….

Written By
Sky