x
Thesportsnewz
Uncategorized

Oud-arbiters: ’Oekraïne is penalty onthouden’

Oud-arbiters: ’Oekraïne is penalty onthouden’
  • PublishedJune 6, 2022

PremiumHet beste van De TelegraafDoor Jeroen KapteijnsUpdated 24 min geleden27 min geleden in VOETBALKopieer naar clipboardAndriy Yarmolenko treurt. Een eigen goal, geen strafschop mee en dus geen WK voetbal.Ⓒ ANP/HHAMSTERDAM – De spraakmakende en doorslaggevende handsbal van Thierry Henry in een beslissend WK-kwalificatieduel tussen Ierland en Frankrijk werd bij de invoering van de VAR veelvuldig gememoreerd. Dankzij het hulpmiddel voor de arbitrage zouden dergelijke situaties zich nooit meer voordoen, werd gesuggereerd, maar bij Wales-Oekraïne liet VAR Juan Martinez Munuera een strafschopsituatie (Andriy Yarmolenko werd op zijn voet geschopt door Joe Allen) passeren zonder de scheidsrechter naar het scherm te halen. Tot groot onbegrip van oud-arbiters Mario van der Ende en Dick Jol. …
Lees verder…….

Written By
Brandy