x
Thesportsnewz
Uncategorized

Williams, nummer 1.204 van de wereld, bij terugkeer op Wimbledon direct onderuit

Williams, nummer 1.204 van de wereld, bij terugkeer op Wimbledon direct onderuit
  • PublishedJune 29, 2022

AFPNOS Sport•gisteren, 23:43Serena Williams heeft haar terugkeer op de tennisbaan niet kunnen bekronen met een overwinning. Na een wedstrijd van ruim drie uur verloor de 23-voudig grandslamkampioene van de Française Harmony Tan: 7-5, 1-6, 7-6 (7).Op één dag na had Williams een jaar lang geen officiële wedstrijd gespeeld in het enkelspel. Met een hamstringblessure moest ze in 2021 opgeven in haar eersterondepartij op Wimbledon, bij een stand van 3-3 nog maar in de eerste set.Met een wildcard kan Williams, afgezakt naar de 1.204ste plaats op de wereldranglijst toch meedoen in Londen, waar ze zevenvoudig kampioene is. Ze maakte pas afgelopen week haar rentree op de tour, met Ons Jabeur in het dubbelspel.AFPSerena Williams knokt bij haar terugkeer op WimbledonWilliams miste duidelijk ritme en was evenmin fit. Met haar vechtlust was als vanouds niets mis, maar het bleek onvoldoende om de nummer 115 van de wereldranglijst, die haar debuut maakt op Wimbledon, te verslaan.Williams leek het te gaan redden toen ze op 5-4 in de derde set voor de zege serveerde, maar ook Tan kon knokken en dat nekte de vermoeide Williams. In de supertiebreak (tot tien punten) kwam Williams weliswaar op een 4-0 voorsprong, ze kon de partij niet binnenslepen.Deel artikel:Link gekopieerd! …
Lees verder…….

Written By
Sky