x
Thesportsnewz
Uncategorized

Opmerkelijke tactiek Jumbo-Visma: meesterzet of ’zelfmoord’?

Opmerkelijke tactiek Jumbo-Visma: meesterzet of ’zelfmoord’?
  • PublishedJuly 8, 2022

PremiumHet beste van De Telegraaf’Als Wout een nacht goed slaapt, zal hij wel weer in orde zijn’LONGWY – De puzzel om de Tour de France te winnen, bestaat na de rampzalig verlopen kasseienrit opeens uit veel meer stukjes voor Jumbo-Visma. Er wordt gezocht naar manieren om Tadej Pogacar een draai om de oren te geven, maar vooralsnog geeft de tweevoudig Tour-winnaar geen kik. In de zesde etappe hanteerde de Nederlandse topploeg met geletruidrager Wout van Aert een opmerkelijke tactiek, maar was het uiteindelijk Pogi die de rit won in Longwy en het geel pakte. Was dit een meesterzet of ’zelfmoord’ van Jumbo-Visma? …
Lees verder…….

Written By
Larry