x
Thesportsnewz
Uncategorized

Sport Kort: Pelupessy door spelersgroep verkozen tot aanvoerder FC Groningen

Sport Kort: Pelupessy door spelersgroep verkozen tot aanvoerder FC Groningen
  • PublishedJuly 29, 2022

Blijf zo altijd op de hoogte van al het sportnieuws. Voor het voetbal-, tennis-, schaats-, autosport-, wieler- en dartnieuws hebben we op onze website speciale pagina’s ingericht, waarop de belangrijkste zaken in deze sporten worden belicht.Pelupessy door spelersgroep verkozen tot aanvoerder FC Groningen13.33 uur: Middenvelder Joey Pelupessy is de nieuwe aanvoerder van FC Groningen. De 29-jarige Pelupessy werd door de spelersgroep verkozen, zo legt hij uit.„De jongens mochten opschrijven wie zij dachten dat de aanvoerder moet zijn komend seizoen. Daar mochten ze een top drie van maken en daar ben ik uiteindelijk uitgerold”, zegt hij. „Het is een prachtige waardering. Het was natuurlijk niet alleen de trainer, maar ook de spelersgroep die ervoor gekozen heeft. Dat vind ik prettig. Als de groep daarvoor kiest, geeft dat een goed gevoel.”Pelupessy kwam in april dit jaar over van het Turkse Giresunspor. Hij zette destijds zijn handtekening on …
Lees verder…….

Written By
Brandy