x
Thesportsnewz
Uncategorized

Sport Kort: Kanovaarster Wegman zevende in WK-finale slalom

Sport Kort: Kanovaarster Wegman zevende in WK-finale slalom
  • PublishedJuly 30, 2022

Blijf zo altijd op de hoogte van al het sportnieuws. Voor het voetbal-, tennis-, schaats-, autosport-, wieler- en dartnieuws hebben we op onze website speciale pagina’s ingericht, waarop de belangrijkste zaken in deze sporten worden belicht.Kanovaarster Wegman zevende in WK-finale13.30 uur: Martina Wegman is bij de WK slalom in het Duitse Augsburg als zevende geëindigd in de finale van de K1. Het goud ging naar de Duitse Ricarda Funk (30).De 33-jarige Wegman had zich zaterdagochtend in Augsburg als negende voor de eindstrijd geplaatst. Lena Teunissen noteerde de twintigste tijd en mocht niet in de finale uitkomen. Vorig jaar eindigde Wegman op de Olympische Spelen in Tokio eveneens als zevende.Tweede plek Terpstra in Amerikaanse Snowshoe10.15 uur: Mountainbikester Anne Terpstra is bij de wereldbekerwedstrijd in het Amerikaanse Snowshoe tweede geworden in de korte race. De 31-jarige Terpstra …
Lees verder…….

Written By
Brandy