x
Thesportsnewz
Uncategorized

Sport Kort: Pijnlijke duim kost Baauw deelname WK BMX

Sport Kort: Pijnlijke duim kost Baauw deelname WK BMX
  • PublishedJuly 30, 2022

Blijf zo altijd op de hoogte van al het sportnieuws. Voor het voetbal-, tennis-, schaats-, autosport-, wieler- en dartnieuws hebben we op onze website speciale pagina’s ingericht, waarop de belangrijkste zaken in deze sporten worden belicht.Baauw ontbreekt op WK BMX door gebroken duim23.39 uur: Judy Baauw kan dit weekend niet deelnemen aan het WK BMX in het Franse Nantes. De 28-jarige Gelderse, die vorig jaar nog zilver pakte op het WK, heeft bij een training haar duim gebroken en kan niet in actie komen.„Ik heb mijn duim gebroken afgelopen zaterdag. Ik had toestemming om te racen op het WK, maar helaas is de pijn ondraaglijk en de kracht in mijn hand is totaal niet wat het moet zijn. Dus hebben we besloten dat ik niet zal deelnemen”, meldde Baauw op Instagram. „Natuurlijk ben ik heel teleurgesteld, want ik voelde me sterk en wilde me laten zien hier in Nantes.”Baauw meldt dat z …
Lees verder…….

Written By
Larry