x
Thesportsnewz
Uncategorized

Van Bommel wint ook tweede competitieduel met Antwerp

Van Bommel wint ook tweede competitieduel met Antwerp
  • PublishedAugust 1, 2022

Blijf zo altijd op de hoogte van al het sportnieuws. Voor het voetbal-, tennis-, schaats-, autosport-, wieler- en dartnieuws hebben we op onze website speciale pagina’s ingericht, waarop de belangrijkste zaken in deze sporten worden belicht.Van Bommel zet goede competitiestart met Antwerp voort23.33 uur: Mark van Bommel heeft in de Belgische voetbalcompetitie ook de tweede wedstrijd met Antwerp FC gewonnen. Het thuisduel met Zulte Waregem eindigde in 1-0. Vorig weekeinde startte Antwerp de competitie met een zege bij KV Mechelen van 2-0.Aanvaller Michel Ange Balikwisha maakte zondag halverwege de tweede helft het doelpunt. Kort daarna bracht Van Bommel de Nederlandse aanvaller Vincent Janssen in de ploeg. Janssen moest ook tegen Mechelen genoegen nemen met een rol als invaller. In de twee Europese wedstrijden tegen FC Drita in de Conference League, was de oud-speler van AZ wel basisspeler.Na twee speelronden zijn …
Lees verder…….

Written By
Brandy