x
Thesportsnewz
Uncategorized

Transfernieuws: Ramsey zet loopbaan voort bij OGC Nice

Transfernieuws: Ramsey zet loopbaan voort bij OGC Nice
  • PublishedAugust 2, 2022

Schrijf je in voor de Voetbal Update en blijf dagelijks op de hoogte van het laatste voetbalnieuws.MAANDAG 1 AUGUSTUSAaron Ramsey naar OGC Nice23.19 uur: Aaron Ramsey vervolgt zijn loopbaan bij OGC Nice. De 31-jarige middenvelder uit Wales was op zoek naar een club sinds zijn vertrek bij Juventus.Ramsey kwam niet meer voor in de plannen van trainer Massimiliano Allegri van de club uit Turijn. Juventus verhuurde hem in de tweede helft van het vorige seizoen aan Rangers FC, waar Giovanni van Bronckhorst trainer is.Ramsey verliet Arsenal drie jaar geleden voor Juventus.Fàbregas zet carrière voort bij Como in Serie B15.40 uur: Cesc Fàbregas speelt komend seizoen bij Como in de Serie B, het tweede niveau van het Italiaanse profvoetbal. De 35-jarige Spanjaard komt over van AS Monaco waar hij een aflopend contract had.Fàbregas doorliep de jeugdopleiding bij FC Barcelona, maar maakte zijn profdebuut in 2004 bij Arsenal waar hij acht seizoenen voor speelde. De Spanjaard keerde daarna terug naar Barcelona en speelde nog voor Chelsea. Sinds 2019 stond Fàbregas onder contract bij Monaco. Hij won twee Engelse titels met Chelsea en werd een keer kampioen met FC Barcelona. De middenvelder maakte ook deel uit van het Spaanse elftal dat Europ …
Lees verder…….

Written By
Larry