x
Thesportsnewz
Uncategorized

Samsonova pakt WTA-titel in Washington

Samsonova pakt WTA-titel in Washington
  • PublishedAugust 8, 2022

Blijf zo altijd op de hoogte van al het sportnieuws. Voor het voetbal-, tennis-, schaats-, autosport-, wieler- en dartnieuws hebben we op onze website speciale pagina’s ingericht, waarop de belangrijkste zaken in deze sporten worden belicht.Russische tennisster Samsonova pakt in Washington tweede titel23.21 uur: Het WTA-toernooi van Washington is gewonnen door de Russische tennisster Ljoedmila Samsonova. De mondiale nummer 60 was in de eindstrijd de Estse Kaia Kanepi, die 23 plekken hoger staat, met 4-6 6-3 6-3 de baas.In de kwartfinales had de ongeplaatste Samsonova al de als tweede geplaatste Britse Emma Raducanu verslagen. De Amerikaanse Jessica Pegula was als eerste geplaatst in haar eigen hoofdstad, maar zij verloor al vroegtijdig.Voor de 23-jarige Samsonova is het de tweede titel uit haar loopbaan. Vorig jaar schreef ze het grastoernooi van Berlijn op haar naam.Tennisster Rus wint ITF-toernooi op Gran Ca …
Lees verder…….

Written By
Larry