x
Thesportsnewz
Uncategorized

Van Gaal noemt wijziging in WK-schema opmerkelijk

Van Gaal noemt wijziging in WK-schema opmerkelijk
  • PublishedAugust 12, 2022

„Het is opmerkelijk dat er zo kort voor het toernooi nog aan het wedstrijdschema gesleuteld wordt”, aldus de trainer. „Voor ons is het gunstig dat het op het nieuwe tijdstip minder warm is in het stadion, omdat de zon dan al onder is. Maar de keerzijde van de medaille – en dat vind ik zwaar wegen – is dat onze groepsgenoten Ecuador en Qatar een dag langer rust hebben in aanloop naar de tweede groepswedstrijd.”Oranje speelt maandag 21 november zijn eerste WK-wedstrijd tegen Senegal om 19.00 uur in plaats van 13.00 uur (Qatarese tijd). In het oorspronkelijke WK-wedstrijdschema stond op dit tijdstip het treffen tussen gastland Qatar en Ecuador gepland. De FIFA besloot dit duel …
Lees verder…….

Written By
Larry