x
Thesportsnewz
Uncategorized

Bezoekje Alex Ferguson maakt Ruud van Nistelrooy trots

Bezoekje Alex Ferguson maakt Ruud van Nistelrooy trots
  • PublishedAugust 17, 2022

„In 1999 hadden we het heel moeilijk. Toen was de ondersteuning van het publiek de hele wedstrijd zo sterk, als het ditmaal in de eerste helft was. Een paar jaar later kwam ik als speler van United terug en wonnen we en nu dan een gelijkspel. Zo heb ik hier nu alle mogelijke resultaten gehad”, aldus de PSV-trainer.Het gaf Van Nistelrooy een kick dat zijn oude leermeester Sir Alex Ferguson getuige was geweest van de wedstrijd. De voormalige manager van Manchester United is opgegroeid in Govan, een wijk nabij Ibrox. Er was na afloop een ontmoeting tussen de PSV-trainer en de beroemde Engelse manager, die hem als jonge spits vanuit Nederland naar Old Trafford haalde, waar Van Nistel …
Lees verder…….

Written By
Brandy