x
Thesportsnewz
Uncategorized

LIVE Eredivisie: Ajax en Utrecht voetballen weer na korte ongeregeldheden

LIVE Eredivisie: Ajax en Utrecht voetballen weer na korte ongeregeldheden
  • PublishedAugust 28, 2022

Volg het duel via ons scorebord met de doelpuntenmakers, tussenstanden en uitgebreide statistieken.Schrijf je in voor de Voetbal Update en blijf dagelijks op de hoogte van het laatste voetbalnieuws.Excelsior – PSVPSV begint zondagmiddag om 14.30 de uitwedstrijd tegen Excelsior met Xavi Simons in de basis. De van Paris Saint-Germain overgekomen speler was woensdag in het duel met Rangers FC om een plaats in de Champions League nog invaller.De Braziliaan André Ramalho, met een fout mede verantwoordelijk voor de treffer waarmee de Schotten PSV verwezen naar de Europa League, is door trainer Ruud van Nistelrooij op de bank gezet. Dat geldt ook voor de Mexicaan Érick Gutiérrez. Cody Gakpo, van wie het nog altijd niet duidelijk is of hij in Eindhoven blijft, staat gewoon in de basis.Feyenoord – FC EmmenFeyenoord bouwt langzaam vertrouwen op voor een seizoen waarin het zowel in de competitie als in de Europa League weer een rol wil spelen. Tegen FC Emmen sleepte de ploeg van Arne Slot de derde overwinning in vier duels binnen: 4-0.sc Heerenveen – Fortuna SittardHet snelle ontslag van trainer Sjors Ultee heeft bij Fortuna Sittard voorlopig nog geen ommekeer teweeg gebracht. In het Abe Lenstra-stadion kwam tegen het frivool spelend Heerenveen een overwinning geen moment in zicht: 2-1 verlies.NEC Nijmegen – FC GroningenDankzij een haast perfecte …
Lees verder…….

Written By
Brandy