x
Thesportsnewz
Uncategorized

Roglic: ’Evenepoel is klasse apart, hij vliegt in deze Vuelta’

Roglic: ’Evenepoel is klasse apart, hij vliegt in deze Vuelta’
  • PublishedAugust 31, 2022

PremiumHet beste van De Telegraaf’Rode Duivel’ neemt met unieke ritzege voorschot op eindwinstAMSTERDAM – Het is de bijnaam van de Belgische voetbalploeg, maar in de Ronde van Spanje ontpopt Remco Evenepoel zich als een échte ’Rode Duivel’. Het vuur brandt weelderig in het lijf van de jonge Vlaming die in de tijdrit iedereen omver blies, inclusief olympisch kampioen Primoz Roglic. De Sloveen kwam voor zijn vierde eindzege op rij, maar een verschil van 2.41 goedmaken op Evenepoel lijkt een klus die niet meer te klaren is. „In mijn ogen kan er niks meer misgaan”, glunderde de Belg.
Lees verder…….

Written By
Larry