x
Thesportsnewz
Uncategorized

Geïrriteerde Griekspoor verliest van taaie Spanjaard op gravel in Marrakech

Geïrriteerde Griekspoor verliest van taaie Spanjaard op gravel in Marrakech
  • PublishedApril 8, 2023

ANP

Tallon Griekspoor

NOS Sport•vandaag, 17:33

Tallon Griekspoor is uitgeschakeld in de kwartfinales van het ATP-toernooi in Marrakesh. De mondiale nummer 35 had op het gravel in Marokko een baaldag tegen Roberto Carballés uit Spanje: 3-6, 6-2, 2-6.

Griekspoor gaf net als een ronde eerder tegen de Zweed Elias Ymer in de eerste set niet thuis. Vooral serverend (hij won slechts één opslaggame) liet hij het afweten. In set twee herpakte Griekspoor zich: hij verloor maar twee punten op zijn opslag en brak de mondiale nummer 82 tweemaal.

Dubbele fouten

Met vijf dubbele fouten stak daarna het euvel uit de eerste set weer de kop op. Zichtbaar geïrriteerd leverde de als vierde geplaatste Griekspoor tegen de taaie 30-jarige Spanjaard weer drie games in en was het na 2 uur en 9 minuten over voor Griekspoor.

EPA

Roberto Carballés

Griekspoor liep in de voorbereiding van zijn geliefde gravelseizoen een enkelblessure op. Hij moet een operatie ondergaan, maar die hoopt hij uit te kunnen stellen tot na het gravelseizoen. De nummer twee van Nederland reist nu door naar Monte Carlo voor het masterstoernooi van volgende week.

Botic van de Zandschulp verloor in Marrakesh al in de tweede ronde. Hij had net als Griekspoor een bye in de openingsronde.

Deel artikel:

Link gekopieerd!


Lees verder…….

Written By
Sky