x
Thesportsnewz
Uncategorized

Wereldtopper Sakkari verspert Rus de weg naar de tophonderd, stunt van 15-jarige

Wereldtopper Sakkari verspert Rus de weg naar de tophonderd, stunt van 15-jarige
  • PublishedApril 27, 2023

NOS Sport•vandaag, 13:03

Arantxa Rus heeft ondanks haar goede vorm niet weten te stunten tegen Maria Sakkari. De nummer tien van de wereld was in de tweede ronde van het sterk bezette WTA-toernooi van Madrid met 6-4, 6-4 te sterk.

Rus heeft na een flinke opleving in de laatste weken de tophonderd weer binnen handbereik, maar tegen Sakkari liet ze haar kansen onbenut.

ANP

Arantxa Rus

Hoewel beide sets dezelfde eindstand kenden, zat er een wereld van verschil in de krachtsverhoudingen. Waar Rus in het eerste deel van de partij volstrekt kansloos was, met buiten de twee dubbele fouten slechts twee punten op eigen kracht op de service van de Griekse, kwam het duel daarna helemaal los.

Cruciale fouten

Aanvankelijk leek Rus haar eigen glazen in te gooien met een knullig gemiste smash in de openingsgame, die ze bij haar vierde breakpoint tegen inleverde. Maar daarna verspeelde Sakkari met cruciale fouten haar voordeel, terwijl Rus steeds mooiere punten ging maken.

Rus werd daarna voor een tweede keer gebroken, maar naarmate de rally’s en de games steeds langer werden, namen ook de irritaties bi …
Lees verder…….

Written By
Sky