x
Thesportsnewz
Uncategorized

Aleksandrova in twee sets langs Sasnovitsj voor finaleplek in Rosmalen

Aleksandrova in twee sets langs Sasnovitsj voor finaleplek in Rosmalen
  • PublishedJune 17, 2023

NOS Sport•vandaag, 12:36

Aleksandrova heeft aan twee sets genoeg voor finaleplek in Rosmalen

Jekaterina Aleksandrova heeft zich als eerste geplaatst voor de vrouwenfinale van het grastoernooi in Rosmalen. De Russische was in de halve eindstrijd te sterk voor Aljaksandra Sasnovitsj: 6-1, 7-6 (1).

Aleksandrova ging voortvarend van start met harde opslagen. De 28-jarige Russin gaf Sasnovitsj geen enkele kans, die bovendien een aantal onnodige fouten maakte en moeite had om in een goed ritme te komen.

Rosmalen live bij NOS
De tweede halve finale is omstreeks 12.30 uur van start gegaan tussen Veronika Kudermetova en Viktoria Hrucakova. De partij is via NOS.nl live te bekijken.
De halve finale van Tallon Griekspoor tegen de Fin Emil Ruusuvuori is zaterdag ook live te zien op NOS.nl en in de NOS-app vanaf 16.30 uur. Zondag is de de vrouwenfinale (12.00 uur) en de mannenfinale (rond 14.45 uur) ook live te zien op NOS.nl en in de NOS-app.

De Russische trok de eerste set moeiteloos naar zich toe met 6-1.

Sasnovitsj sterker, maar niet genoeg

In de tweede set kwam Sasnovitsj een stuk beter in de wedstrijd. De Wit-Russische had minder mislukte dropshots, maakte een aantal aces en kwam op een 3-4 voorsprong door de game van Aleksandrova te breken.

Bij een stand van 5-5 weerde Sasnovitsj zich met alles wat ze in zich had en moest een tiebreak uiteindelijk de beslissing brengen. Daarin was het Aleksandrova die excelleerde en op één na alle punten pakte.

Aleksandrova speelt morgen de finale tegen de winnaar van het duel tussen Veronika Kudermetova en Viktoria Hruncakova.

Deel artikel:

Link gekopieerd!


Lees verder…….

Written By
Sky