x
Thesportsnewz

Vedder weert zich kranig bij WTA-debuut, maar verliest wel in hitte Palermo

Vedder weert zich kranig bij WTA-debuut, maar verliest wel in hitte Palermo
  • PublishedJuly 19, 2023

Orange Pictures

Eva Vedder verliest haar debuut op de WTA-Tour.

NOS Sport•gisteren, 18:18

Tennisster Eva Vedder heeft haar debuut op een WTA-toernooi niet kunnen opluisteren met een overwinning. De nummer 312 van de wereld verloor in de openingsronde van het toernooi in Palermo met 6-7 (5),1-6 van Emma Navarro uit de Verenigde Staten.

Vedder had zich via twee zeges in het kwalificatietoernooi geplaatst voor het hoofdschema. De 23-jarige uit Kortenhoef had in de Italiaanse hitte (36 graden) zeker kansen tegen Navarro, de nummer 57 van de wereld. Ze kwam met een break op 2-1, raakte die voorsprong direct weer kwijt, maar vocht zich knap van 2-4 naar 4-4.

In de tiebreak kwam Verder op 5-0, maar Navarro maakte zeven punten op rij en was daarna een maatje te groot.

Deel artikel:

Link gekopieerd!


Lees verder…….

Written By
Sky