x
Thesportsnewz

Van de Zandschulp loot Australian Open-winnaar Sinner in Rotterdam

Van de Zandschulp loot Australian Open-winnaar Sinner in Rotterdam
  • PublishedFebruary 10, 2024

EPA

Botic van de Zandschulp

NOS Sport•vandaag, 21:35

Botic van de Zandschulp moet het een maand na zijn vroege uitschakeling op de Australian Open wederom opnemen tegen Jannik Sinner. De twee treffen elkaar in de eerste ronde van het ABN Amro-tennistoernooi in Rotterdam.

Afgelopen maand versloeg Sinner Van de Zandschulp in de eerste ronde van de Australian Open. De Italiaan won vervolgens in Melbourne zijn eerste grand slam, door in de finale Daniil Medvedev te verslaan. Medvedev is titelhouder in Rotterdam, maar heeft zich afgemeld door vermoeidheid.

Griekspoor en De Jong

Tallon Griekspoor, op plaats 30 de hoogst genoteerde Nederlander op de wereldranglijst neemt het in de eerste ronde op tegen de Italiaan Lorenzo Musetti. Jesper de Jong, die met een wildcard meedoet in Rotterdam, treft de Canadees Milos Raonic.

ABN AMRO-toernooi bij de NOS
Van maandag tot en met vrijdag kun je iedere avond om 19.30 uur inschakelen voor de eerste avondwedstrijd van de dag, live te zien op NOS.nl en in de NOS-app.
In het weekend zijn ook de halve finales en finale (zondag, 15.30 uur) live te zien.

De Jong haalde begin dit jaar als qualifier de tweede ronde op de Australian Open. Hij verloor in Melbourne van de uiteindelijke winnaar Sinner.

Voordat het hoofdtoernooi begint, worden zaterdag en zondag nog kwalificatiewedstrijden gespeeld, daarin komt onder anderen de 15-jarige Thijs Boogaard in actie.

ANP

Sinner trainde vandaag al in Ahoy

Deel artikel:

Link gekopieerd!


Lees verder…….

Written By
Sky