x
Thesportsnewz

Sinner ook na zestiende wedstrijd van 2024 ongeslagen en staat in halve finales Indian Wells

Sinner ook na zestiende wedstrijd van 2024 ongeslagen en staat in halve finales Indian Wells
  • PublishedMarch 15, 2024

AFP

Jannik Sinner

NOS Sport•gisteren, 21:27

Jannik Sinner is doorgedrongen tot de halve finales van het masterstoernooi van Indian Wells. De Italiaan gaf Jirí Lehecka (ATP-32) weinig kans: 6-3, 6-3.

De Tsjech had eerder deze week Andrej Roeblev (5) en Stefanos Tsitsipas (11) verslagen, beiden in twee sets. Sinner was echter een maatje te groot.

Sinner is dit jaar nog ongeslagen: hij won tegen Lehecka zijn zestiende duel van 2024. De Italiaan won de Australian Open en het ABN AMRO Open in Rotterdam.

Weinig verkeerd

Sinner verdedigde uitstekend, deed weinig verkeerd en dwong veel fouten af bij zijn opponent. Als Lehecka al eens het initiatief in de rally’s had, wist Sinner die toch weer over te nemen.

De Tsjech mazzelde nog dat Sinner slordig omsprong met zijn kansen. Van zijn elf breekpunten verzilverde de nummer drie van de wereld er niet meer dan drie.

Sinners volgende tegenstander is de winnaar van de partij tussen de Spanjaard Carlos Alcaraz en de Duitser Alexander Zverev.

Paul verder

In het bovenste deel van het schema bereikte Tommy Paul de laatste vier door een overwinning in drie sets op de Noor Casper Ruud: 6-2 1-6 6-3. In de halve finales neemt de Amerikaan het op tegen de winnaar van het duel tussen de Rus Daniil Medvedev en de Deen Holger Rune.

Deel artikel:

Link gekopieerd!


Lees verder…….

Written By
Sky