x
Thesportsnewz
Uncategorized

Titelstrijd Verstappen en Hamilton nog spannender na de Grote Prijs van Qatar

Titelstrijd Verstappen en Hamilton nog spannender na de Grote Prijs van Qatar
  • PublishedNovember 25, 2021

N.B. Het kan zijn dat elementen ontbreken aan deze printversie.

Luister naar

Formule 1 Een straf na de kwalificatie zette Max Verstappen op achterstand van Lewis Hamilton. De tweede plaats in de race achter zijn concurrent bleek opnieuw het maximaal haalbare. Het was nog niet beslissend in de strijd om de wereldtitel.

Jelmer Kos

21 november 2021

Leestijd 3 minuten

Lewis Hamilton was zondag in zijn Mercedes de snelste in de Grand Prix van Qatar.

Foto Thaier Al-Sudani/Reuters

Even leek het een inhaalactie met impact, de straf die de internationale autosportfederatie FIA zondag een paar uur voor de Grote Prijs van Qatar aan Max Verstappen uitdeelde. Een die de Nederlander al bij de start op het International Circuit Losail op zes plekken achterstand zette van zijn grote concurrent om de wereldtitel: Lewis Hamilton. Getergd wellicht, reageerde Verstappen met een goede start in de Golfstaat – na de eerste ronde lag hij reeds op plek vier. Niet veel ronden later was het vertrouwde beeld van dit Formule 1-seizoen in ere hersteld, met de Red Bull Ra …
Lees verder…….

Written By
Henry