x
Thesportsnewz
Uncategorized

Zverev verslaat eindelijk Medvedev weer en wint prestigieuze ATP Finals

Zverev verslaat eindelijk Medvedev weer en wint prestigieuze ATP Finals
  • PublishedNovember 25, 2021

Alexander Zverev heeft voor de tweede keer in zijn loopbaan de ATP Finals gewonnen. De Duitser, ook in 2018 al toernooiwinnaar, wees in de finale de Russische titelhouder Daniil Medvedev met 6-4, 6-4 terug.De service is al een belangrijk wapen voor Zverev en de snelle baan in Turijn was zeker in het voordeel van de nummer drie van de wereld. Dat bleek ook in de eerste set, waarin hij 16 van de 18 punten op zijn eerste opslag won. Zverev sloeg ook de eerste slag, mede dankzij een netbal op breakpoint. Een tweede kans deed zich voor toen de Rus een challenge aanvroeg midden in een rally en ongelijk bleek te hebben. Hij hield wel …
Lees verder…….

Written By
Sky