x
Thesportsnewz
Uncategorized

Trieste cijfers: minst doelpuntrijke speeldag Eredivisie in bijna 30 jaar

Trieste cijfers: minst doelpuntrijke speeldag Eredivisie in bijna 30 jaar
  • PublishedNovember 29, 2021

Volgens databureau Gracenote kwam het slechts één keer voor dat op een speeldag met vijf duels in de Eredivisie nog minder werd gescoord. Op 2 februari 1992 vielen er drie doelpunten, waarvan twee bij Sparta – De Graafschap (1-1). Drie duels eindigden toen in 0-0.Ajax opende zondag het programma met een magere zege bij Sparta Rotterdam (0-1). FC Twente – Feyenoord eindigde in 0-0, net als Vitesse – AZ. FC Utrecht won in de blessuretijd met 1-0 van Heracles Almelo. De meeste doelpunten vielen bij sc Heerenveen – PSV (1-1).Afgelopen vrijdag vielen er in de Eredivisie in één wedstrijd meer doelpunten dan in alle duels op zondag. NEC – SC Cambuur eindigde in 2-3. De drie wedstrijden van zaterdag leverden zes goals op, met Fortuna Sittard – FC Groningen als uitschieter: 1-4. …
Lees verder…….

Written By
Brandy