x
Thesportsnewz
Uncategorized

Uitslagen en standen Eredivisie: Ajax winnaar weekend na gelijke spelen PSV en Feyenoord

Uitslagen en standen Eredivisie: Ajax winnaar weekend na gelijke spelen PSV en Feyenoord
  • PublishedNovember 29, 2021

Vitesse-AZVitesse en AZ hebben de veertiende speelronde in de Eredivisie afgesloten met een doelpuntloos gelijkspel: 0-0. In de lege Gelredome in Arnhem kwamen beide ploegen, die donderdag nog actief waren in de Conference League, tot weinig kansen op een doelpunt.Eerdere duels op zondag: weer weinig goalsEerder op de zondagmiddag kwam Ajax als eerste van de topclubs in actie. De Amsterdammers wonnen zuinigjes met 1-0 bij Sparta. Feyenoord kwam bij FC Twente niet verder dan een bloedeloze 0-0. En ook PSV liet punten liggen. De ploeg van trainer Roger Schmidt moest bij sc Heerenveen genoegen nemen met een gelijkspel: 1-1.Bekijk alle cijfers van alle duels in de Eredivisie via ons scorebord met de doelpuntenmakers, tussenstanden en uitgebreide statistieken.Bekijk hier de stand, uitslagen en het programma in de Eredivisie.ZaterdagGo Ahead Eagles heeft ook aan de uitwedstrijd tegen Willem II 3 punten overgehouden. De goed presterende ploeg van trainer Kees …
Lees verder…….

Written By
Brandy