x
Thesportsnewz
Uncategorized

Weer nieuw blessuregeval bij Barcelona: Sergi Roberto mogelijk maanden afwezig

Weer nieuw blessuregeval bij Barcelona: Sergi Roberto mogelijk maanden afwezig
  • PublishedDecember 1, 2021

De 29-jarige Spanjaard wordt deze week in Finland geopereerd aan zijn rechterdijbeen. Volgens Spaanse media kan de revalidatie tot wel vier maanden duren, al doet Barça nog geen mededelingen over de duur van de absentie.Daarmee is Roberto de zoveelste uitvaller van de voorbije maanden. Momenteel zitten verder Ansu Fati, Sergio Agüero (beiden niet voor het eerst dit seizoen), Pedri, Martin Braithwaith en Moussa Wagué in de ziekenboeg.Roberto kwam dit seizoen twaalf keer in actie voor FC Barcelona, dat zevende staat in La Liga en nog kans maakt op overwintering in de Champions League. Volgende week staat voor de Catalanen de belangrijke uitwedstrijd tegen Bayern München, reeds geplaatst voor de volgende ronde, op het programma.Sergi Roberto is op de positie van rechtsback een concurrent van oud-A …
Lees verder…….

Written By
Brandy