x
Thesportsnewz
Uncategorized

Ongekend ’ochtendritueel’ bij vroege training voetbalclub Quick Boys

Ongekend ’ochtendritueel’ bij vroege training voetbalclub Quick Boys
  • PublishedDecember 2, 2021

Zo trokken donderdagochtend honderden fans van amateurclub Quick Boys uit Katwijk naar het trainingscomplex om het eerste elftal tijdens de naar de vroege ochtend verplaatste training een hart onder de riem te steken. Er werden fakkels afgestoken en liederen gezongen.,,Mooi toch?’’, lachte trainer Edwin Grünholz van de club uit de Tweede Divisie in gesprek met het Leidsch Dagblad. ,,Al zegt mijn vrouw dat ik niet helemaal goed ben.’’ ,,Als je eenmaal op het veld staat, ben je niet meer bezig met hoe laat het is’’, zegt Grünholz. ,,Al doen we nu wel een andere training dan normaal. Geen tactische dingetjes bijvoorbeeld. Een partijtje vindt iedereen altijd leuk.’’Quick Boys zou eigenlijk zaterdag de derby spelen tegen VV Katwijk, de koploper in de competitie, …
Lees verder…….

Written By
Larry