x
Thesportsnewz
Uncategorized

Sport kort: PSV zet trainingskamp in Spanje door

Sport kort: PSV zet trainingskamp in Spanje door
  • PublishedDecember 10, 2021

Blijf zo altijd op de hoogte van al het sportnieuws. Voor het voetbal-, tennis-, schaats-, autosport-, wieler- en dartnieuws hebben we op onze website speciale pagina’s ingericht, waarop de belangrijkste zaken in deze sporten worden uitgelicht. In deze rubriek Sport Kort komen hoofdzakelijk de overige berichten aan bod.PSV zet trainingskamp in Spanje door11:27 uur PSV gaat in de winterstop op trainingskamp naar Spanje. Vanwege de coronaperikelen was het onzeker of trainer Roger Schmidt met zijn selectie naar het buitenland zou kunnen gaan, maar PSV laat weten dat het trainingskamp in Marbella doorgaat. PSV vliegt op 4 januari naar Spanje en keert zes dagen later terug in Eindhoven.Schmidt gaat zijn ploeg onder de Spaanse zon voorbereiden op de tweede seizoenshelft. PSV staat in de Eredivisie na vijftien wedstrijden op de derde plaats, met 2 …
Lees verder…….

Written By
Larry