x
Thesportsnewz
Uncategorized

Ron Meulenkamp rekent af met Lisa Ashton, Gary Anderson klopt Adrian Lewis

Ron Meulenkamp rekent af met Lisa Ashton, Gary Anderson klopt Adrian Lewis
  • PublishedDecember 17, 2021

De 33-jarige darter uit Hoogeveen rekende tijdens zijn eerste optreden af met Lisa Ashton. De 18 jaar oudere Ashton kwam er niet aan te pas tegen Meulenkamp, die op alle fronten beter was dan zijn opponente: 3-0 in sets.Meulenkamp hoopt in Londen zijn beste optreden ooit te verbeteren tijdens het wereldkampioenschap van de PDC. Daarvoor heeft hij nog één zege nodig, want in 2015, 2017, 2019, 2020 en 2021 strandde Meulenkamp bij de laatste 64.Dat zal overigens geen eitje worden. De volgende tegenstander van Meulenkamp is de sterke Brit Michael Smith, de nummer 9 van de wereld.Gary Anderson maakte een einde aan het toernooi van Adrian Lewis. De Schot won het duel tussen de beide tweevoudig wereldkampioenen met 3-1 in sets. …
Lees verder…….

Written By
Larry