x
Thesportsnewz
Uncategorized

Kim Huybrechts haalt uit: ’Gerwyn Price is een cheater’

Kim Huybrechts haalt uit: ’Gerwyn Price is een cheater’
  • PublishedDecember 28, 2021

„Ik ben heel teleurgesteld”, zei Huybrechts na de partij in Londen. „Ik had moeten winnen, heel simpel. Ik kan niet veel meer zeggen. Dit doet pijn. Het was niet goed. De tiebreaks op zijn worp waren een drama. Ik mis 21 pijlen of meer op een dubbel. Geen fijn gevoel. Dat ik een topwedstrijd speel? Ja, wat ben ik daarmee? Hij gaat door, ik niet. Je bent er niets mee. Het doet pijn, pijn. Ik slaap normaal goed, maar dit is een hele zure.”In de beslissende zevende set kwam het tot een akkefietje tussen Huybrechts en Price, die enkele woorden met elkaar wisselden.„Hij schreeuwt gewoon constant”, foetert The Hurricane. „Ik doe dat ook, maar hij doet dat als hij naast mij loopt. Net wanneer ik wil aanleggen om te werpen. Soit, het maakt niet uit, dat is gewoon hoe hij het doet. Ik wil me er nu nie …
Lees verder…….

Written By
Larry