x
Thesportsnewz
Uncategorized

Tennistoernooi Abu Dhabi eindigt in corona-drama; meer toppers in quarantaine

Tennistoernooi Abu Dhabi eindigt in corona-drama; meer toppers in quarantaine
  • PublishedDecember 28, 2021

Voor een groot aantal deelnemers aan het tennistoernooi in Abu Dhabi is de voorbereiding op de Australian Open (start 17 januari) ernstig verstoord vanwege een coronabesmetting.Eerder werd bekend dat Rafael Nadal na zijn deelname een positieve PCR-test afleverde, nu zit ook Andrej Roeblev in quarantaine omdat hij besmet is geraakt met het coronavirus. Roeblev is de mondiale nummer vijf en Nadal de nummer zes. Ook de trainersstaf van de Spanjaard is besmet. Daarnaast blijken ook US Open-kampioene Emma Raducanu, Denis Shapovalov, Belinda Bencic en Ons Jabeur na hun bezoek aan het demonstratietoernooi, dat van 16 tot en met 18 december werd gehouden, het coronavirus te hebben opgelopen. Tennisseizoen weer van start Het tennisseizoen opent op zaterdag 1 januari weer …
Lees verder…….

Written By
Sky