x
Thesportsnewz
Uncategorized

Corona grijpt opnieuw om zich heen bij FC Barcelona

Corona grijpt opnieuw om zich heen bij FC Barcelona
  • PublishedDecember 29, 2021

Het aantal besmette spelers in de ploeg van coach Xavi is daarmee op zeven gekomen. De voorbije dagen legden ook Clément Lenglet, Dani Alves, Jordi Alba en Alejandro Balde al positieve tests af.Barcelona hervatte de trainingen na een korte winterstop. Ferran Torres, de nieuwste aanwinst, trainde mee. De aanvaller, die is overgenomen van Mancester City, is nog herstellende van een voetblessure.Memphis Depay, Ansu Fati en Pedri waren ook aanwezig op de training. Volgens de club zijn ze goed op weg naar volledig herstel van hun blessures. Depay liep eerder deze maand een hamstringblessure op in het met 3-0 verloren groepsduel met Bayern München in de Champions League.De manschappen van Xavi treffen komende zondag Mallorca in de competitie. Bij de tegenstander van Barcelona heeft het coronavirus overigens ook …
Lees verder…….

Written By
Brandy