x
Thesportsnewz
Uncategorized

Botic van de Zandschulp en Tallon Griekspoor goed van start in 2022

Botic van de Zandschulp en Tallon Griekspoor goed van start in 2022
  • PublishedJanuary 4, 2022

Van de Zandschulp, de nummer 57 van de wereld, maakte het op zijn eerste matchpoint af op de service van Mannarino. De 33-jarige Fransman is de nummer 71 van de mondiale ranglijst. Van de Zandschulp wist Mannarino in de eerste set een keer te breken en dat deed hij aan het begin van de tweede set nogmaals. Op eigen service kwam de Nederlander amper in de problemen. Van de Zandschulp (26) neemt het in de tweede ronde op tegen de Amerikaan Mackenzie McDonald, de nummer 55 van de wereld die Peter Gojowczyk uit Duitsland in twee sets versloeg: 6-0 6-3.Griekspoor (25) werd in de eerste game direct gebroken, maar herpakte zich al snel met twee breaks op de service van Köpfer. Een vroege break in de tweede set leverd …
Lees verder…….

Written By
Larry