x
Thesportsnewz
Uncategorized

Djokovic bevestigt deelname aan Australian Open, als ‘medische uitzondering’

Djokovic bevestigt deelname aan Australian Open, als ‘medische uitzondering’
  • PublishedJanuary 4, 2022

Novak Djokovic doet mee aan de Australian Open. Dat is niet zo vanzelfsprekend als het klinkt, want de beste tennisser van dit moment zegt op zijn Instagram-pagina daarvoor de status van ‘medische uitzondering’ te hebben verkregen.Djokovic wilde niet kenbaar maken of hij gevaccineerd is, een vereiste om mee te mogen spelen in Melbourne. En door gebruik te maken van deze dispensatieregeling, hoeft hij dit ook niet kenbaar te maken. Djokovic gaat in Mebourne voor zijn 21ste grandslamtitel, waarmee hij een record in het mannentennis in handen zou krijgen. Nu staat hij samen met de geblesseerde Roger Federer en Rafael Na …
Lees verder…….

Written By
Sky