x
Thesportsnewz
Uncategorized

Tallon Griekspoor treft Rafael Nadal, ook Botic van de Zandschulp door in Melbourne

Tallon Griekspoor treft Rafael Nadal, ook Botic van de Zandschulp door in Melbourne
  • PublishedJanuary 6, 2022

Griekspoor, de nummer 65 van de wereld, was donderdag in de Margaret Court Arena met 6-3 4-6 6-3 te sterk voor de Australiër Alexei Popyrin, die vier plekken hoger staat.De Nederlander speelde nog niet eerder tegen Nadal, de nummer zes van de wereld. Wel nam Griekspoor het al eens op tegen Andy Murray en Novak Djokovic. Van Murray verloor hij in november 2019 op de Daviscup Finals in Madrid nipt, in het najaar van vorig jaar moest Griekspoor op de US Open in drie sets zijn meerdere erkennen in Djokovic.De 25-jarige Griekspoor wist zich niet eerder te plaatsen voor de kwartfinales van een ATP-toernooi. Hij heeft nu al 28 duels op rij gewonnen. Eind vorig jaar schreef hij vijf challengertoernooien op rij op zijn naam.Het ATP-toernooi van Me …
Lees verder…….

Written By
Brandy