x
Thesportsnewz
Uncategorized

Djokovic mag Australië niet in; deelname aan Australian Open op de tocht

Djokovic mag Australië niet in; deelname aan Australian Open op de tocht
  • PublishedJanuary 6, 2022

Djokovic was vanuit Dubai afgereisd naar Australië voor de Australian Open, het eerste grandslamtoernooi van het nieuwe tennisjaar. Dat begint over anderhalve week.Vaccinatie of niet Het is niet officieel bekend of Djokovic gevaccineerd is tegen het coronavirus (hij liet eerder weten tegen een vaccin te zijn), maar hij had een medische vrijstelling nodig om mee te doen. Dat zorgde al voor veel commotie. De medische vrijstelling kreeg hij van de staat Victoria en de tennisbond van Australië, niet van de landelijke overheid. Naar verluidt mist Djokovic een officieel document, waarin vermeld staat waarom aan hem een medische vrijstelling is verleend. Niemand mag Australië in zonder coronavaccin of medische vrijstelling. …
Lees verder…….

Written By
Sky