x
Thesportsnewz
Uncategorized

Sport Kort: Real Salt Lake stunt met jongste voetbalprof (14) ooit

Sport Kort: Real Salt Lake stunt met jongste voetbalprof (14) ooit
  • PublishedJanuary 15, 2022

Blijf zo altijd op de hoogte van al het sportnieuws. Voor het voetbal-, tennis-, schaats-, autosport-, wieler- en dartnieuws hebben we op onze website speciale pagina’s ingericht, waarop de belangrijkste zaken in deze sporten worden uitgelicht. In deze rubriek Sport Kort komen hoofdzakelijk de overige berichten aan bod.Amerikaanse club stunt met jongste voetbalprof ooit00.26 uur: De pas 14-jarige Axel Kei heeft een profcontract getekend bij de Amerikaanse voetbalclub Real Salt Lake. Hij is met 14 jaar en vijftien dagen de jongste prof ooit in de Major Soccer League. Hij is 153 dagen jonger dan Freddy Adu, die in januari 2004 de jongste profspeler werd toen hij tekende bij DC United.„Het afgelopen jaar heeft Axel bewezen een van de grootste aanvallende beloften in het land te zijn”, zei manager Elliot Fall van de club uit Salt Lake City (Uta …
Lees verder…….

Written By
Brandy