x
Thesportsnewz
Uncategorized

Wat staat Djokovic nog allemaal te wachten de komende dagen?

Wat staat Djokovic nog allemaal te wachten de komende dagen?
  • PublishedJanuary 15, 2022

Wat is er aan de hand?Djokovic reisde vorige week af naar Australië in de veronderstelling dat hij vanwege het bewijs van een recente coronabesmetting kon deelnemen aan de Australian Open. In Melbourne werd hij tegengehouden op het vliegveld: hij kon geen goede reden geven waarom hij niet was gevaccineerd en het bewijs van zijn recente besmetting bleek niet voldoende voor een medische vrijstelling.Een Australische rechter gaf Djokovic daarna gelijk en verschafte hem toch toegang tot het land, onder meer omdat het hoofd van de medische dienst van de Australische tennisbond zei dat Djokovic een “medische uitzondering van vaccinatie” had vanwege zijn recente besmetting.De bond bleek spelers foutief te hebben geïnformeerd en de Australische rechter oordeelde dat de regering onredelijk had gehandeld.Later gaf Djokovic aan dat hij ook een fout had gemaakt bij het invullen van zijn inreisformulier. Hij verklaarde op het formulier in de twee weken voor aankomst in Melbourne niet in andere landen te zijn geweest, maar onder meer op sociale media was te zien dat hij rece …
Lees verder…….

Written By
Sky