x
Thesportsnewz
Uncategorized

Deelname Djokovic aan Roland Garros wankelt door invoering Franse 2G-regel

Deelname Djokovic aan Roland Garros wankelt door invoering Franse 2G-regel
  • PublishedJanuary 18, 2022

Novak Djokovic moet vrezen voor zijn deelname aan de tweede grandslam van het jaar. Dat komt doordat professionele sport beoefenen of bezoeken in Frankrijk lastig wordt voor ongevaccineerden. Het Franse parlement heeft een wet goedgekeurd waarmee een 2G-regel in werking treedt.Alleen met een vaccinatiebewijs of bewijs van een recente besmetting met het coronavirus krijgen mensen nog toegang tot onder meer sportstadions en andere openbare plekken. Dat betekent dat professionele atleten zonder vaccin (of herstelbewijs) niet mee kunnen doen aan wedstrijden. Zodra de wet in werking treedt zal de zogenoemde 2G-regel gaan gelden “voor alle toeschouwers en beoefenaars, Franse of buitenlandse professionals”, twitterde de Franse minister van Sport Roxana Maracineanu. …
Lees verder…….

Written By
Sky