x
Thesportsnewz
Uncategorized

Van de Zandschulp en Griekspoor krijgen wildcard voor tennistoernooi Rotterdam

Van de Zandschulp en Griekspoor krijgen wildcard voor tennistoernooi Rotterdam
  • PublishedJanuary 19, 2022

Daniil Medvedev is de blikvanger van het toernooi, dat van 5 (start kwalificaties) tot en met 13 februari (finale) zonder publiek wordt gehouden. De Rus kan komende weken de eerste plaats op de ATP-ranking van Novak Djokovic overnemen, die na een breed uitgemeten rel zijn titel op de Australian Open niet mag verdedigen.Nog een wildcard over Andere grote spelers die hun deelname hebben toegezegd zijn Stefanos Tsitsipas, Andrey Rublev, Felix Auger-Aliassime en Jannik Sinner. Krajicek, die bekendmaakte zeker tot 2025 aan het toernooi verbonden te blijven, heeft nog een wildcard achter de hand. Als er nog een extra Nederlander aan de deelnemerslijst wordt toegevoegd, lijkt de deelname van Robin Haase niet zo vanzelfsprekend meer. De 34-jarige deed al dertien keer mee in Ahoy, maar is op de ranglijst inmiddels voorbijgestreefd door Jesper de Jong en Tim …
Lees verder…….

Written By
Sky