x
Thesportsnewz
Uncategorized

Domper voor Jasper Cillessen: doelman valt uit bij Valencia met blessure

Domper voor Jasper Cillessen: doelman valt uit bij Valencia met blessure
  • PublishedJanuary 20, 2022

Cillessen verkeerde juist in uitstekende vorm en is eerste keus bij Valencia dit seizoen. Hij keerde onder bondscoach Louis van Gaal ook weer terug bij het Nederlands elftal en stond in de laatst gespeelde interland tegen Noorwegen in november in de basis. De voormalige doelman van Ajax verving toen de geblesseerde Justin Bijlow.Zonder Cillessen speelde Valencia met 1-1 gelijk en dat was een tegenvaller voor Sevilla. De nummer 2 in de Spaanse liga verzuimde het gat naar koploper Real Madrid te verkleinen. Het verschil bedraagt 4 punten. Sevilla kwam overigens wel snel op voorsprong door een eigen doelpunt van Mouctar Diakhaby. Op slag van rust kwam thuisploeg Valencia langszij via Gonçalo Guedes.Real Sociedad ten koste van A …
Lees verder…….

Written By
Brandy